Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
Bud?et veći za 7,23%


Rasprava o opštinskom budžetu za iduću godinu na sledećoj Skupštini.

Nakon održavanja četvrte sednice opštinskog veća, najavljeno je i zakazano novo skupštinsko zasedanje. Odbornici će u skupštinske klupe sesti u sredu, a osim rasprave o predlogu budžeta na dnevnom redu je još 16 tačaka dnevnog reda. Između ostalog, raspravljaće se o dopunskom budžetu za ovu godinu, o raspodeli sredstava ostvarenih od proizvodnje nafte i gasa na teritoriji naše opštine, biće reči o visini stope poreza na imovinu, a vodiće se rasprava i o izmenama odluke o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama.
Ipak, svakako najzanimljivija tačka dnevnog reda je razmatranje predloga i donošenje odluke o budžetu Opštine Srbobran za 2009. godinu.Predlog budžeta koji je utvrđen na poslednoj sednici Opštinskog Veća je za 7, 23% veći od budžeta za 2008. godinu. Procenjena primanja i izdaci budžeta za 2009. godinu su 446. 292 100, 00 dinara. Od tog iznosa najveći planirani izdatak, kako piše u predlogu budžeta su subvencije javnim nefinansijskim preduzećima i organizacijama, ukupno 227.997 miliona dinara ili 51, 09%. Za plate i dodatke zaposlenih planiran je izdatak od 15,57% ukupno planiranog prihoda u budžetu. 


 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.12.13   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama