Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
Predstavio se Pokret Socijalista


Pokret Socijalista, politička partija u osnivanju promovisala svoj politički program u subotu u velikoj sali SO Srbobran. Domaćin je bio Milorad Subić, predsednik Pokreta Socijalista u Srbobranu.
- Nije pravedno da neko u Srbiji ima milijarde, a neki nemaju ni osnovno za život, kazao je Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta Socijalista na promociji (tribini), pred malim brojem srbobranaca koji su se odazvali na poziv da prisustvuju i upoznaju se sa programom i ciljevima ove nove političke stranke.

Izdvojili smo ovu rečenicu, jer ako je suditi na osnovu svega što se čulo Pokret Socijalista će svoje mesto na političkoj sceni tražiti prvenstveno kroz zalaganje za socijalnu pravdu.- Ključni problem je što su nas ubedili da ne treba da se borimo i da nema nade. Ubedili su nas da ne treba da budemo ni članovi sindikata, ni partija, takođe je kazao Vulin i najavio političku borbu za promene.

D.M. 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.12.07

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama