Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
Opu?teno, uz kaficu...


Mogli smo da napravimo i drugačiji razgovor, da tražimo neke odgovore na teška pitanja, ali smo se ipak odlučili za jedan laki, relaksiran razgovor. Ima vremena, tek je postala direktorica...

На Аранђеловдан 21.11. ступила је на дужност вд директорице О.Ш. Вук Караџић. Објавили смо, једногласном одлуком школског одбора. Зове се Јулкица Поповић и за Србобран.нет каже:
- Београђани радо кажу да су „рођени Београђани“, а ја ћу с поносом рећи да сам „рођена Србобранка“.

Julkica Popović


Ono što je sigurno nije preporučilo za funkciju koju obavlja, ali je svakako zanimljivo, Julkica Popović je odličan vozač, pouzdan je prijatelj, uporna je, neodustaje lako. Nije prirodna plavuša :)....


Завршила је педагошку академију у Новом Саду и Учитељски факултет у Сомбору. Све остало везује за Србобран. Удата је и има два сина.

- Посао учитеља је најлепши позив на свету. Имам радно искуство дуго 20. година, саткано од лепих и незаборавних догађаја. Диван је осећај посматрати децу која, вођена вашим инструкцијама, одрастају и формирају ставове и критеријуме. Тај посао је леп, али веома тежак и одговоран, каже Јулкица.
Љубав према деци и професији су били основним мотиви да прихвати посао в.д. директора школе "Вук Караџић". Сматра да има довољно искуства и професионалне зрелости и да својим ангажманом на тој позицији може да допринесе побољшању услова у школи.

- У мом колективу радници су, на првом месту, веома стручни. То су образовани, квалитетни људи, којима је потребно обезбедити једну пријатну, пријатељску атмосферу и коректан однос, додаје Јулкица у разговору за наш инфо портал, а на питање како ће као директорица са ученицима и родитељима, да ли ће тренирати строгоћу, одговара:

- За ових двадесет година нисам наишла на неприхватање од стране ученика. Са родитељима сам увек имала добру сарадњу. Надам се још бољој сарадњи са колегама, родитељима, а највише са "вуковцима", како сте их Ви назвали.

Д.М. 

         

 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.12.02   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama