Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
Zdravko ?ivković najbolji


Američki časopis za rekreativnu matematiku i igre "Gejms" proglasio je igru "Doris", čiji je autor Novosađanin Zdravko Živković, za najbolju mozgalicu u 2009.Ovo je vest koju je objavio B92. Istina je, Zdravko Živković je novosađanin, ali Srbobran može da bude ponosan na ovu vest, jer pre nego što je poput mnogih postao Novosađanin, Zdravko je bio srbobranac.Naime, ovde je odrastao i proveo mladalačke dane. Stariji posetioci ovog sajta će ga se verovatno najlakše setiti, ako kažemo da je s' kraja sedamdesetih godina bilo nezamislivo leto, bez braće Živković Zorana i Zdravka koji su svirali gitare i pevali gotovo svake večeri na spomeniku u parku.

Tv snimak B92

Utoliko, ne čudi Zdravkova izjava za list 24 sata:
- Izrada mozgalica mi predstavljaju svojevrsni aerobik za mozak. Dok radim na njihovom programiranju, valjda mi je to iz studenskih dana ostalo, slušam muziku Sanje Ilića i Balkanike, Slobodana Trkulju i etno grupu koju predvodi Pavle Aksentijević. Mozgalice i etno zvuci mi zapravo održavaju psihičku kondiciju, kaže Zdravko koji trenutno radi kao savetnik u Izvršnom Veću Vojvodine. 

 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.11.30

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama