Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
Saop?tenje za građane


OO Srpske Radikalne Stranke dostavio nam je sledeće saopštenje.

    Чланови и активисти Српске Радикалне Странке у општини Србобран организују трибину у петак 05.децембра 2008.године у Великој Сали Скупштине општине Србобран, а на тему новог Статута Војводине, као и дискусија о актуелној политичкој ситуацији. Гости трибине бити ће:

-Милорад Мирчић, потпредседник Српске Радикалне Странке

-као и посланици наше странке у покрајинском парламенту, Стојан Тинтор, Саша Сантовац, Маријана Четојевић и Горан Тајдић.

    Позивамо све заинтересоване грађане, истомишљенике и неистомишљенике нас Српских Радикала, да дођу и учествују заједно са нама у овој трибини и да са нашим гостима размене мишљења везане за ове теме.

   Такође Вас обавештавамо да смо поднели захтев Окружном суду да нам се врате мандати у Скупштини Oпштине Србобран, и да ускоро очекујемо разрешење тих одборника који су издали све оно у шта су се заклињали свим светим па и сопственом децом.

    Грађани општине Србобран су дали гласове нама, Српској Радикалној Странци и дајемо реч да их нећемо изневерити.

   Они који су искључени из наше странке сада узнемиравају наше чланство, нуде им све и свашта, убеђују их глупости и неистине а нису способни да убеде у исправност својих поступака ни сопствену жену. Зато су учланили своје бабе.

   Што се тиче нашег мандата у војвођанском парламенту поднели смо захтев за поврат мандата административном одбору Скупштине Војводине, и очекујемо да се на наредној седници констатује престанак истог Борету Кутићу.

   С поштовањем Општински Одбор Српске Радикалне Странке Србобран   

Postavio: Srbobran.net dana 2008.11.29   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama