Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
Gajin prelomio


Kako Srbobran.net saznaje, a to je i  bila danas tema broj jedan u političkim krugovima,  Branko Gajin od juče je član Demokratske stranke. Pristupnicu je potpisao u Novom Sadu.

Ono o čemu "selo" priča već duže vreme, da je pitanje vremena kada će Branko Gajin, aktuelni predsednik opštine Srbobran i vođa grupe građana "Branko Gajin" koja u SO Srbobran ima najveći broj odbornika, ući u Demokratsku stranku, kako saznaje Srbobran.net,  više nije tema. Kako stvari stoje, jučerašnjim potpisivanjem pristupnice, Gajin je svoje dalje političko delovanje vezao za Demokratsku stranku.Podsetićemo, Gajin je kao poslanik u pokrajinskoj skupštini član poslaničkog kluba Za Evropsku Vojvodinu u kome većinu ima DS. Pokušali smo tokom dana u više navrata da potvrdu ove informacije dobijemo i od Gajina, međutim njegov mobilni telefon bio je isključen. 
Takođe, saznajemo da se dosadašnji poverenik DS u Srbobranu, Miodrag Jovović povlači sa ove funkcije. Načelno, dobili smo pristanak  Jovovića za razgovor na ovu temu, ali i molbu da pitanja dostavimo u pismenoj formi, na koja će on isto tako i odgovoriti.
S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.11.29   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama