Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
FUDBALERI IZ EMIRATA U SRBOBRANU!


Srbobran je juče ugostio ekipu Al Nasr iz Dubaija (UAE), ekipu koja se godinama unazad takmiči u Azijskoj Ligi šampiona.

Gosti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata su odigrali prijateljsku utakmicu protiv ekipe FK Proleter iz Novog Sada. Pre početka ovog prijateljskog susreta goste iz Dubaija pozdravili su Direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, dr Danijel Župić i Todor Šimpraga, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu.

Uspostavljena je saradnja između FK Srbobran i FK Al Nasr. Gosti iz Dubaia bili su prezadovoljni prijemom i organizacijom koju su dobili od strane domaćina. Za gostoprimstvo, potrudio se Svetozar Sovilj novi šef stručnog štaba FK Srbobran.

U toku meča, Todor Šimpraga, dogovorio je testiranje sportista u Srbobranu, a pod okrivljem Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.

U utorak nas očekuje još jedna utakmica, a takođe, gosti će biti sa drugog kontinenta.

Podsećamo, sutra, u subotu se igra prva prvenstvena utakmica za FK Srbobran na stadionu u Šumici , a gostuje ekipa iz Kanjiže. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.12   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama