SRBOBRAN.net Web Portal


http://www.srbobran.org/news/1/5216/saop-tenje-srpske-napredne-stranke-srbobran/

Verzija za štampu / To ScreenviewSAOPŠTENJE SRPSKE NAPREDNE STRANKE SRBOBRAN


Povodom saopštenja gospodina Jovana Tutorova, objavljenog na lokalnom portalu

Srpska napredna stranka Srbobran smatra da nekadašnji član Opštinskog veća očigledno javno pokazuje frustraciju zbog njegovog neučestvovanja u izvršnoj vlasti naše opštine, što pokušava da nadomesti paušalnim konstatacijama.

Srpska napredna stranka nema nameru da od kapitalnih investicija u našoj opštini pravi jeftin politički marketing, što je očigledno bivšem funkcioneru veoma važno, jer na taj način pronalazi prostor za svoje ,,samoisticanje”.

Uređenje atarskih puteva i utrošak namenskih sredstava novac je svih građana opštine Srbobran koji pored asvaltiranja puteva može da se uloži i u sistem unapređenja poljoprivredne proizvodnje, pri čemu pre svega mislimo na proširenje kapaciteta zalivnog sistema.

Možda je bivšem članu Opštinskog veća neshvatljivo što postoje ljudi koji žele i zainteresovani su da svojim predlozima i radom pospešuju sve svere društvenog života, pri čemu poljoprivreda svakako zalužuje posebno mesto, a ne da troše vreme na analizu koji se funkcioner bolje pokazao pred fotoaparatom.

Srpska napredna stranka moli sve naše građane da ovakve pokušaje manipulacije i frunstracije shvate kao jeftinu političku igru koju bivši član Opštinskog veća, u svom maniru, pokazuje gde god mu se ukaže prilika, a posebno sada kada nije u poziciji da odlučuje.

Zbog toga smo uvereni da su česti primeri ovakve ,,dobronamerne komunikacije” gospodina Tutorova svima već odavno poznate, što je možda posledica i ličnog samohvalisanja.

Građani će znati sami da procene da li su i u kojoj meri kapitalne investicije opštine Srbobran značajne za našu sredinu, jer oni su glavni arbitri za ocenu nečijeg rada što su pokazali u prethodnom periodu, a svakako će to pokazati i u vremenu koje predstoji.

Služba za informisanje 09.08.2016.
Srpska napredna stranka
Srbobran
Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4®