Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU SRBOBRAN - SIRIG


Dok ovo objavljujemo saobraćaj u prekidu, troje učesnika u nesreći medicinski zbirnuto, a vozač Caddy-ja poginuo na licu mesta...

Danas oko 16.45 na saobraćajnici Srbobran - Sirig, kod AD PIonir u teškoj saobraćajnoj nesreći jedno lice smrtno je stradalo, a troje je povređeno i medicinski zbinuto.

Saobraćaj na putu Srbobran - Novi Sad, dok ovo objavljujemo policija preusmerava na zaobilaznicu preko Temerina.

U sudaru su učestvovala dva vozila. Kako smo čuli na licu mesta, do nesreće je došlo prilikom preticanja koje je započeo smrtno stradali vozač vozila Wolkwagen Caddy, koji se kretao iz pravca Novog Sada.

On je direktno udario u Audy Q7 švajcarskih registracija koji se kretao iz pravca Srbobrana. Nakon sudara Audi je sleteo u jendek.

Detalje ove saobraćajne nesreće utvrdiće istraga. Od siline udara nesrećno stradali vozač Caddyja subotičkih registracija ostao je zarobljen za volanom, a u spašavanju suvozača učestvovali su spasioci,  pripadnici vatrogasne brigade iz Srbobrana.

Zbog otežanih uslova saobračaja i vlažnih kolovoza upozoravamo vozače da budu oprezni u vožnji.

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.15   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama