Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
BUDITE PONOSNI NA VAŠ NADALJ, PORUČIO ČESTIĆ!


Sagradićemo novu zgradu Mesne zajednice u Nadalju, obećao sinoć na slavi u Nadalju, Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran.

Kulturno umetničko zabavni program počeo je kako je i najavljeno u osam sati uveče. Nadaljčani i gosti na slavi, došli da vide i čuju, da se provesele. Počelo je premijerom. Po prvi put javno izvedena je pesma o Nadalju, koju je napisao i komponovao Dalibor Stanojević - Reklamdžija, a izvela je Banda Drvena. Potom deca iz KUD-a IVANJSKO CVEĆE, a onda se prisutnima obratio predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić. Njegov govor bio je kratak i propraćen aplauzima. Evo šta je rekao:Posle govora predsednika Čestića nastavljen je program. Smenjivali su se KUD-ovi, pevačke grupe, sve kako je i bilo najavljeno programom. Sve u svemu lepo je bilo juče u Nadalju. Mi izdvajamo nastup KUD-a ROM iz Srbobrana. Njihova čuvena Ciganska čarlama oduševila je publiku, što ne znači da ostali učesnici u programu nisu bili isto tako dobri.  Za kraj ovog kratke priče iz Nadalja, pogledajte i fotografije koje možda najbolje oslikavaju raspoloženje u ranim večernjim satima. Fotografije su ovde.

E, sad sledi slava Srbobranska - Petrovdan.... 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.08   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama