Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekologija
EKO KAMP 2016. «BUDI EKO FIN»


Sve prijave za učesnike kampa možete dostaviti do15.Jula 2016. do 15:00h.


Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama «Biser» organizuje 12. Eko - kamp pod nazivom «Budi eko fin».

Eko - kamp će trajati pet dana, od 25.07.2016. do 29.07.2016. Kao i  prethodnih godina Eko - kamp će biti u Šumici na Vašarištu u Srbobranu. Za sve učesnike, kamp je besplatan.

Ovogodišnji Eko-kamp je podržan od strane Opštine Srbobran, a realizuje se u saradnji sa Udruženjem građana «Osmeh za starost» Opštine Srbobran, kao i od strane pojedinačnih građana i drugih donatora. Kamp je inkluzivnog karaktera, a učesnici kampa su osobe sa smetnjama u razvoju, deca romske nacionalnosti i deca iz hraniteljskih porodica,  i sva deca iz opšte populacije koja su zainteresovana da učestvuju u kampu u prirodi.

Očekuju se gosti i iz drugih udruženja za osobe sa smetnjama u razvoju. Posetiće nas članovi udruženja iz Kule, Feketića, Zrenjanina, Novog Sada, Vrbasa i drugi gosti. Tokom kampa predviđene su različite radionice i takmičenja, a za učesnike je obezbeđen doručak, ručak i užina. Prevoz učesnika do kampa i iz kampa je obezbeđen, a pored kombi vozila našeg Udruženja, učesnici će se i ove godine prevoziti kombi vozilom Predraga Peđe Miloščin, koji će na ovaj način donirati kamp kao i prethodnih godina.

Peti dan Eko-kampa planirano je da nas poseti Društvo za borbu protiv šećerne bolesti «Plavi krug» Opštine Srbobran i da u prirodi uradi zdravstveni pregled svih učesnika koji taj dan budu u kampu.

Svi zainteresovani za učešće u Eko - kampu mogu da se prijave u prostorijama Udruženja «Biser», na adresi Hajduk Veljkova br.85, Srbobran ili da se prijave putem telefona 021/732 577. Sve prijave za učesnike kampa možete dostaviti do15.Jula 2016. do 15:00h. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.05   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama