Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija
PROTIVGRADNA ZAŠTITA U PRIPRAVNOSTI


Osam protivgradnih stanica funkcioniše na teritoriji naše opštine i strelci su u pripravnosti...

Kako Srbobran.net saznaje situacija oko protivgradne zaštite je stabilna. Naša opština je dobro snabdevena sa materijalom za protivgradnu zaštitu, a u budžetu opštine planirano je oko 2.5 miliona dinara ove godine za tu namenu.

- Mi imamo dva puta po osam strelaca koji opslužuju sistem protivgradne zaštite, koji su u svakom trentku spremni da dejstvuju i već su dejstvovali. Baš danas smo razgovarali na tu temu, kaže Paroški i dodaje:

- Dogovorili smo se da Nebojša Nedeljković, član Opštinskog veća zadužen za poljoprivredu, sazove sastanak u ponedeljak i razgovara sa svim ljudima koji su deo sistema protivgradne zaštite kako bi smo ovu službu još unapredili i kako bi sve funkcionisalo u najboljem interesu građana i zaštite od štete u slučaju gradonosnih oblaka, kazao je za naš portal Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran i potvrdio nam da imamo dovoljno protivgradnih raketa, da su strelci mobilni 24 sata i spremni da dejstvuju u svakom trenutku ukoliko se ukaže potreba. 

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.24   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama