Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
TRAGEDIJA I MUK!


Juče u večernjim satima utopio se četvorogodišnji dečak S.P. iz Srbobrana

Na Velikom Bačkom kanalu u vikend naselju u Nadalju, juče u večernjim satima, utopio se četvorogodišnji S.P. iz Srbobrana.

Na osnovu saznanja do kojih je došao Srbobran.net  pronašli su ga pripadnici spasilačke jedinice iz Novog Sada, koji su angažovani u potrazi za dečakom čiji je nestanak prijavljen oko 19,30h.

- Nastradali dečak nalazio se sa roditeljima i njihovim prijateljima na vikendici koja se nalazi u vikend naselju na kanalu kod Nadalja, na potezu "Široke vode". Odmah po prijavi MUP- u da je dečak nestao, na lice mesta izašle su spasilačke jedinice, interventna jedinica, pripadnici vatrogasne jedinice, angažovani su psi tragači i izvršena je detaljna pretraga terena, saznali smo od našeg sagovornika.

Na žalost potraga za nastradalim dečakom je završena tako što su telo utopljenog dečaka u vodi, oko ponoći, pronašli pripadnici spasilačke jedinice MUP - a.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.20

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama