Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
БУБАМАРИ ЈОШ ЈЕДНА НАГРАДА!


За зеленије школе...

Покрајински секретаријати за заштиту животне средине и за образовање доделили су надаљској "Бубамари", вртићу Предшколске установе "Радост", награду као једној од најбољих васпитно-образовних институцијама укључених у овогодишњи циклус програма "За чистије и зеленије школе у Војводини".

Награде су уручили покрајински секретари Михаљ Њилаш и др Слободан Пузовић.

 

Програм се реализује већ седам година, с циљем развијања и унапређивања рада у области заштите животне средине, а "Бубамара" је вишеструки добитник награде.
 


Захваливши се на признању, у име Предшколске установе "Радост" и "Бубамаре" награде су примиле Александра Врсајковић, дирекотрка ПУ, и и васпитачице Данијела Миличић Требатицки и Биљана Бајић.
 
На овогодишњи конкурс за учешће у програму "За чистије и зеленије школе у Војводини", пријавило се 89 васпитно-образовних установа, од којих су 63 успешно спровеле планиране активности. Најуспешнијих 15 предшколских установа, основних и средњих школа (укључујући и музичке и специјалне), награђени су излетима, као и опремом за наставу.
 

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.04   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama