Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
DOM ZDRAVLJA PUSTIO U RAD NOVI REAMOBIL


Od danas, mnogo efikasnija usluga Doma zdravlja u domenu hitne službe...

Dom zdravlja, od danas će značajno biti bolje opremljen i pristupačniji pacijentima. Vozilo koje je obezbeđeno sredstvima koja je za ovu namenu odvojila lokalna samouprava unaprediće uslugu i povećati efikasnost hitne službe. Svečanosti koja je održana danas iza podneva, osim zaposlenih, prisustvovali su opštinski zvaničnici i poslovni partneri Doma zdravlja.

Na svečanosti koja je upriličena govorili su dr Vojo Vuković, direktor Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" i Neško Čestić predsednik opštine Srbobran.

Pre zvaničnog puštanja u rad službovali su sveštenici SPC u Srbobranu, koji su obavili čin osvećenja vozila po crkvenim obredima.

Kao što možete da vidite u video zapisu ključeve automobila, načelniku Hitne pomoći, dr Saši Nikiću predao je svečano Neško Čestić, predsednik opštine.


- Ovo je najsavremenije vozilo,, opremljeno po svim standardima hitne službe, koje će značajno ojačati i unaprediti našu uslugu pacijentima, kazao je dr Ilija Gazepov, član Opštinskog Veća zadužen za zdravstvo i socijalnu politiku. S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.02   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama