Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
JUČE SRBOBRAN.NET IZUZETNO POSEĆEN!


Izveštavanje našeg portala iz Skupštine privuklo pažnju korisnika interneta...

Od devet ujutro, kada je počelo zasedanje konstitutivne sednice novog saziva Skupštine opštine Srbobran, putem twitter naloga i "prozora" na portalu Srbobran.net obaveštavali smo građane, iz minuta u minut, o dešavanjima na sednici prilikom izbora novog opštinskog rukovodstva, sve do kraja sednice u 13.30h.

Nakon toga objavili smo članak u kome smo posetiocima našeg portala preneli najznačajnije odluke sa jučerašnjeg zasedanja i predstavili novoizabrane funkcionere lokalne samouprave.

Tokom dana imali smo 4.218 autentičnih poseta na portalu i otvoreno je 22.357 stranica. Poređenja radi, u našoj opštini, na osnovu podataka do kojih smo došli, dnevno se ukupno proda oko 1.000 primeraka svih dnevnih novina koje se prodaju na kioscima.

Zahvaljujemo svima koji se informišu prateći naše izveštavanje o događajima, ljudima i pojavama u našoj opštini. Hvala na poverenju. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.27   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama