Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
ODRŽANA SPECIJALKA BERNANDINACA, SUTRA CAC!


Vreme poslužilo, organizatori i učesnici zadovoljni, a kvalitet pasa pohvalio Bela Sikloši, sudija iz Mađarske...

Tokom prepodneva na pomoćnom terenu FK Srbobran u Šumici održana je specijalka - izložba bernandinaca i bernskih planinskih pasa.

- Sve je prošlo kako treba u najboljem redu. Uslovi za izložbu su bili dobri, vreme nas je poslužilo, teren je idealan, tako da možemo da budemo zadovoljni, kako mi iz Kinološkog udruženja Srbobran, tako i učesnici, kazao je za naš portal, po završetku izložbe, Branislav Milošev, predsednik udruženja  i domaćin izložbe.

Na izložbi je učestvovalo preko tridesetak pasa, a najbolji su bili domaćini. Ovaj put najviše pehara pripalo je odgajivačnici Erossaints Kennel iz Srbobrana, koja je danas ujedno odnela titulu za najlepšeg psa izložbe. Žolt i njegova brojna ekipa svakako ima razloga za slavlje.

Sutra u pola deset na istom terenu Kinološko udruženje Srbobran domaćin je Nacionalne CAC izložbe svih rasa pasa. Od Branislava Miloševa saznali smo da je prijavljeno preko tri stotine pasa, a da nam, osim iz Srbije, stižu izložbeni primerci iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine...

S.Š.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.07   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama