Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
PRAZNIK KINOLOGIJE!


Kinološko društvo Srbobran dva dana biće domaćin odgajivačima rasnih pasa.

U subotu i nedelju na pomoćnom terenu FK Srbobran održaće se dve izložbe pasa. Najpre u subotu okupiće se odgajivači Bernskih pasa. Na specijalki ćemo moći na jednom mestu da vidimo, po najavi organizatora, vrhunske primerke pasa rase Bernandinac i Bernski pastirski pas.

Sutradan, u nedelju, na istom terenu, pojaviće se izložbeni primerci najpoznatijih odgajivačnica rasnih pasa u državi, ali i iz regiona. Zbog činjenice da kinolozi iz Srbobranu, po pravilu organizuju dobre izložbe, očekuje se dobra i kvalitetna izložba i niz vrhunskih poasa koji će se boriti za pehare, medalje i ocene. 

Ono što je nepoznanica je vreme. Nadajmo se da nas očekuje lep, sunčan, prolećni dan i da će ovo biti prilika da Srbobranci još jednom budu dobri domaćini najboljim psima u ovom trenutku. Publika je dobrodošla i ovo je poziv organizatora da u subotu i nedleju dođete u prepodnevnim satima na pomoćni teren i uživate u prelepim psima, a i da podržite lokalne odgajivače. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.05

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama