Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
DECA U TURIJI DOBILA NOVO DEČIJE IGRALIŠTE


Juče je svečano predato deci na upotrebu igralište u vrtiću u Turiji. 

Dečiji osmesi najbolji je odgovor na pitanje o vrednosti ovog projekta. U dvorištu vrtiža u Turiji juče je uz malu svečanost predato na korišćenje deci igralište sa ljuljaškama, toboganom i ostalim dečijim spravama koje su uobičajene za ovakve objekte. 

Čast da presecu vrpcu ovaj put dobila su deca iz vrtića koja će i koristiti ove sprave za igranje.Ovih dana stigla je još jedna lepa vest u predškolsku ustanovu Radost, naime Fondacija Đoković prihvatila je da finansira tri dečija igrališta u dva vrtića u našoj opštini koji još uvek nemaju to u svojim dvorištima.- Mi smo prošle nedelje imali posetu ljudi koji vode Fondaciju Novaka Đokovića. Oni su došli da vide naše objekte i da se uvere gde će se nalaziti igrališta. Mi smo konkurisali kod njih na konkursu, njima se dopala naša ideja i projekti su prihvaćeni, kazala je za naš portal Saška Vrsajković direktorka predškolske ustanove Radost u Srbobranu i dodala da će na ovaj način svi vrtići u našoj opštini imati igrališta sa spravama, tako da deca mogu da se igraju kada je lepo vreme i da ne sede u zatvorenom prostoru.

Ovoj maloj svečanosti, pored predstavnika lokalne samouprave prisustvovali su i roditelji dece, koji su sa svojom decom podela radost.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.22   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama