SRBOBRAN.net Web Portal


http://www.srbobran.org/news/1/5041/ne262-emo-re262-i-sedi-jedanali-262-emo-re262-i-odli268-an-pet/

Verzija za štampu / To ScreenviewNEĆEMO REĆI SEDI JEDAN, ALI ĆEMO REĆI - ODLIČAN PET!


Rekao je na konvenciji Socijalističke partije Srbije, Zoran Mladenović, predsednik OO SPS Srbobran...

U sali pozorištanca, krajem prošle nedelje socijalisti su održali svoj predizborni skup, na kome su predstavljeni kandidati na listi za odbornike u SO Srbobran, kandidati na listi za pokrajinski i republički parlament koji se nalaze na listi SPS a naši su Srbobranci.

Na ovoj konvenciji po prvi put prikazan je promo film koji su socijalisti napravili u svetlu predstojećih lokalnih izbora, a govorili su, kao gosti, predsednik Vojvođanskih Socijalista Dušan Bajatović i potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Radoslav Striković.

U svom govoru Bajatović je dao odgovor na pitanje, šta je to, odnosno čega se to povećao broj od 2000.godine do danas:Svoj govor Dušan Bajatović je sažeo tako što je suštinu sveo na tri tačke plana koje su ključne u programu Socijalista za razvoj Vojvodine i Srbije. Podsetićemo, SPS je Bajatovića, ukoliko osvoje dovoljan broj glasova birača kandidovao za novog premijera Vojvodine. Evo njegovog govora sa ovog skupa u celosti:Zatim su se Socijalistima obratili Milka Karać kandidat SPS za pokrajinski parlament i predsednik mladih socijalista južnobačkog okruga Lazar Krajinović, koji je kandidat za lokalni parlament, ali se nalazi i na listi za parlament Republike Srbije.

Poslednji govornik je bio predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Zoran Mladenović. U svom govoru osvrnuo se na sve ono što je urađeno u našoj opštini u predhodne četiri godine, a potom je akcenat stavio na planove koje Socijalisti imaju i zbog čega traže poverenje građana.

Ovu konvenciju Mladenović je iskoristio i da odgovori na prozivke koje su se tokom kampanje čule od lidera pojednih stranaka. Kompletan njegov govor možete čuti i videti ovde:


Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4®