Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
PROLEĆNE ČAROLIJE!


Na Trgu Republike zabavni park Vargas danas je na radost dece postavio svoje rekvizite, a prvi gosti su bili deca iz vrtića Čuperak...

Kancelarija za mlade opštine Srbobran pružila je podršku u realizaciji ovih dečijih radosti. Kako smo saznali zabavni park biće postavljen na Trgu Republike do 08.maja.

- Osnovna namera je bila da pružimo deci interesantan sadržaj, kako bi im raspust koji sledi bio zabavniji, kazala je za naš portal Branislava Sekulić iz Kancelarije za mlade, koju smo danas prepodne videli na Trgu u društvu sa direktorkom predškolske ustanove Radost, Aleksandrom Vrsajković. 

Postignut je dogovor sa vlasnikom zabavnog parka, gospodinom Varga da sva deca iz vrtića predškolske ustanove imaju mogućnost da besplatno koriste usluge zabavnog parka. Narednih dana, vaspitačice će tokom prepodneva dovoditi decu kako bi proveli jedno lepo prepodne u ovom zabavnom parku.

Danas su to bila deca iz vrtića Čuperak sa Vašarišta. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.20   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama