Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
PREDSEDNIK OPŠTINE ODRŽAO KONFERENCIJU ZA MEDIJE


Kako saznajemo u sredu će biti svečano puštena u rad fabrika vode u Nadalju...

Krajem prošle nedelje konferenciju za medije održao je predsaednik opštine Zoran Mladenović. Sazvao je novinare sa osnovnim ciljem da podeli i nformaciju koju je doneo iz Slovenije, o čemu je ovaj sajt već izveštavao, ali i da podseti građane da je završena fabrika vode u Nadalju, da su u toku završni radovi na uređenju centra Turije, da je započet posao na asfaltiranju drugog dela Prekog puta kroz srbobranski atar koji povezuuje Bečejski i Feketićki put kao i da napomene da se izvode finalni radovi na uređenju rečnog korita i priobalja Krivaje na potezu Rekavice u Srbobranu.
 Mi smo ovu konferenciju iskoristili da predsedniku Mladenoviću postavimo pitanje na osnovu interesovanja javnosti, da li je najava da će od iduće školske godine užina biti besplatna za svu decu u predškolskim ustanovama i osnovnim školama, tek jedno od predizbornih obećanja, ili je to nešto što je izvesno i ima dublje utemeljenje. Evo šta nam je Mladenović odgovorio:

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.18   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama