Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
PRIPADATE NAJBOLJE ORGANIZOVANOJ OMLADINI U SRBIJI!


Ovo je rekao Đorđe Đoković, predsednik omladine SPS, na motivacionom skupu mladih socijalista Južnobačkog okruga u subotu u Srbobranu...

Stotinjak mladih socijalista Južnobačkog okruga u subotu su se okupili u Srbobranu. Došli su da se druže, ali i da se dogovore oko osnovnih smernica kojih će se držati u predizbornoj kampanji za izbore koji će se održati na svim nivoima 24.aprila u Srbiji.

Čak četiri kandidata mladih socijalista Južnobačkog okruga su kandidati za republičke polsanike, a među njima je i predsednik omladine Južnobačkog okruga Lazar Krainović iz Srbobrana, koji je bio domaćin svojim drugovima i otvorio ovaj skup.- Politička borba pred izbore polako se zahuktava. U toj borbi naši glavni aduti su, naša mladost, znanje i spremnost da uz iskustvo starijih partijskih drugova damo svoj doprinos u izgradnji našeg društva. Nakon pobede na predstojećim izborima u klupama gde vi danas sedite sedam mladih socijalista spremnih da opravdaju poverenje, kako Socijalističke partijhe Srbije, tako i svih građana opštine Srbobran, jer smo upravo mi, mladi, budućnost Srbije. Do pobede, kazao je Krainović.

Skupu, kao gosti mladih socijalista Južnobačkog okruga, pored predstavnika samog vrha mladih socijalista Srbije, prisustvovali su Zoran Mladenović, predsednik OO SPS i predsednik opštine Srbobran, Nestor Golupski, član opštinskog Veća i drugi na listi socijalista na lokalnim izborima 24. aprila i dr Goran Latković predsednik okružnog odbora SPS.- Sve druge partije i stranke nemaju ovako organizovanu omladinu kao što ima Socijalistička partija Srbije. Mi smo pre svega drugovi, prijatelji. Želim da se svi povežete, jer vi ste budućnost Srbije i Socijalističke partije Srbije. Spremamo se da nasledimo ovo što su naši stariji partijski drugovi stvorili. Srbobran je odličan primer saradnje mladih i starijih. Nema boljeg primera za dobro organizovan opštinski odbor. Nema boljeg primera za uspeh, jer kad se na listu stave mladi ljudi, to je pun pogodak i za opštinu, ali i za SPS, kazao je na ovom skupu Đorđe Đoković, predsednik omladine SPS.Nakon radnog dela mladi socijalisti su druženje nastavili na Salašu Tatić.

U isto vreme u Lovačkom domu u Srbobranu okupile su se žene, članice SPS da druženjem obeleže početak predizborne kampanje. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.03.14   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama