Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
PROGLAŠENO ZA SADA UKUPNO SEDAM LISTI


Opštinska izborna komisija proglasila je, u subotu i nedelju, važećim liste kandidata za odbornike GG Zoran Dudvarski, Socijalista, Demokrata i Radikala...

Nakon SNS, LSV i SVM, liste kandidata za lokalne izbore, koji će se održati 24. aprila, sa preko dvestotine važećih potpisa građana, predali su GG Zoran Dudvarski, SPS, DS i SRS.

Ukupno sedam je proglašeno do sada, a očekuje se da bi ovih dana izbornoj komisiji trebalo da stigne još nekoliko lista.

Zabeležili smo predaju kandidature Saveza Vojvođanskih Mađara i Demokratske stranke.Demokrate su simbolično listu predali Opštinskoj izbornoj komisiji 12.marta, na dan ubistva dr Zorana Đinđića. Pre toga održali su u svojim prostorijama komemorativni skup tim povodom i vratili zastavu na jarbol.
Pre nekoliko dana, za sada nepoznati počinioci, uklonili su sa zgrade gde se nalaze prostorije LSV i DS, pod okriljem noći, zastave Lige socijaldemokrata i Demokratske stranke.

Evo ko se do sada kandidovao:
1. "Koalicija Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje"

2. Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak

3. Savez Vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor

4. "ZORAN DUDVARSKI" - grupa građana

5. "IVICA DAČIĆ - SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS)"

6. VALERIJA TANASIJIN - DEMOKRATSKA STRANKA

7. Dr VOJISLAV ŠEŠELJ - SRPSKA RADIKALNA STRANKA

 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.03.13   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama