Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
OPŠTINA I POLICIJA POTPISALI UGOVOR


Na ovaj način,  zvanično dva vozila Ford Fiesta predata su lokalnoj policijskoj stanici na korišćenje, kao donacija opštine Srbobran. 


Ugovor su potpisali Zoran Mladenović predsednik opštine Srbobran i Siniša Radaković načelnik policijske uprave Novi Sad. Potpisivanju su prisustvovali i Milovan Forkapa načelnik policije u Srbobranu i komandir stanice policije Radoljub Đinović.
- Naša obaveza je da unapredimo sve što se nalazi na teritoriji naše opštine. Mi smo zbog toga danas zvanično dodelili na korišćenje dva nova vozila Ford Fiesta policijskoj stanici u Srbobranu. Sagledavajući trenutne potrebe, i građana i lokalne samouprave i policije, u interesu bezbednosti naših građana za kvalitetniji rad policijske službe obezbedili smo ova dva vozila. Mislim da je preventiva najvažnija, a opremljenost policije je u tom smislu vrlo bitna.  Nakon što smo vatrogasnoj jedinici obezbedili neophodna sredstva i alate za kvaltetan rad na terenu i tako im pružili mogućnost da našim sugrađanima u nevolji pruže adekvatnu pomoć, usledila je ova donacija, a uskoro ćemo isto tako pružiti pomoć lokalnom Domu zdravlja. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo i da je pomoć lokalne samouprave neophodna institucijama, kao što su škole, dom zdravlja, policija, da bi bezbednost i život građana naše opštine podigli na jedna viši nivo. Veliko mi je zadovoljstvo  što smo danas potpisali ovaj ugovor i očekujem da u narednim danima ova dva vozila budu u funkciji, da se nađu na našim ulicama, kazao je predsednik opštine, Zoran Mladenović, nakon potpisivanja ovog ugovora.S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.03.10   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama