Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
OPLJAČKAN SALAŠ!


Ukoliko neko zna nešto i može da pomogne da se pronađu počinioci krađe, biže pošteno nagrađen, kaže za naš portal vlasnik salaša, Mića Miletić...

Nekadašnja kafana Pilot, na magistralnom putu između Srbobrana i Feketića, nedaleko od izlaska na autoput, bila je svojevremeno redovno svratište za odmor mnogih kamiondžija. Odavno ne postoji, a plac sa kafanom kupio je Mića Miletić, Srbobranac, koji već dvadeset godina živi i radi u Holandiji. 

Na mestu gde je nekad bila čuvena kafana izgradio je kuću, salaš. Kaže Mića, ima oduvek nameru da se vrati iz pečalbe, a pošto mu se ne mili da ide pod stare dane da obilazi kafane, odlučio je da podigne salaš. Namera mu je da napravi mesto gde će da uživa, gde će uvek imati nešto sa čime će se zanimati.

Pre nekoliko nedelja u Holandiju mu je stigla nemila vest. Javljeno mu je da je na salašu izvršena provala i da je pokraden. Na brzinu se organizovao, kupio avionsku kartu i stigao kući da vidi šta se desilo.
 


Dočekalo ga je iznenađenje. Na salaš je provaljeno sa zadnje strane, vrata su obijena, a pokradeni su gotovo svi pvc prozori na kući. Ukupno devet prozora. Šteta je po njegovoj proceni oko 2.700 evra.

Kuća pored puta je spolja završena i uređena. Unutra još uvek ništa nije rađeno, tako da osim prozora lopovi nisu imali šta veliko ni da pokradu. Doduše ukrali su i jedna pvc vrata.Policija iz Malog Idjoša izvršila je uviđaj i za sada nemamo informaciju da ima napredka u istrazi, odnosno počinioci ove krađe i dalje su nepoznati.

Mića Miletić je ogorčen. Zbog toga je odlučio da pošteno nagradi svakog ko bi bilo kakvom informacijom koja bi dovela do počinioca mogao da pomogne. Takođe, na salaš je ugradio video nadzor i alarmni sistem, tako da je od sada objekat pod zaštitom.Ukoliko imate bilo kakva saznanja o ovoj krađi, ili počiniocima Mića nas je zamolio da objavimo njegov broj telefona 062 85 86 771, a možete kontaktirati i policiju u Malom Iđošu, ili Srbobranu.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.03.05   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama