Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
PEDESET GODINA RADA!


Svečano je bilo u petak uveče u svečanoj sali firme Vulkan Guma Belt iz Srbobrana. U društvu prijatelja i poslovnih saradnika obeleženo je 50 godina postojanja porodične firme koju je osnovao Nikola Kovačić...

Jubilej kojim retko koja firma može da se pohvali. Uspeli su da prežive sve turbulencije, sistemske promene, raspad države, opstanu na tržištu i razviju se u respektabilnog poslovnog partnera koji svojim proizvodima učestvuje u mnogobrojnim procesima proizvodnje. Dobar deo asortimana plasiraju na inostrano tržište, pre svega u Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Poljsku, a kao pouzdani i odgovorni, nakon Nikole koji je osnovao firmu, na čelo Vulkan Gume Belt došli su Saša i Renata Kovačić.


Nikola Kovačić sa suprugom Persom

Razgovarali smo sa Nikolom Kovačićem osnivačem firme VUlkan Guma Belt koji nam je kazao da ima puno poverenje u Sašu i Renatu i da je ubeđen da su sazreli kao ozbiljni poslovni ljudi i da su dokazali da umeju da vode firmu. 

- Zadovoljan sam sa decom. Oni su naučili šta znači proizvesti, šta je imati, šta je nemati, kako dugoročno opstati na tržištu. Oni znaju da je za tako nešto potreban pre svega kvalitet, a ako to imamo onda imamo i dugoročnost. Očevi su često bolećiviji prema ćerkama, ali moram da kažem da sam podjednako zadovoljan učinkom i Saše i Renate. Oboje su vredni, osećajni, a Saša je dobar direktor.

Osnivači sa naslednicima

Evo šta nam je rekao još povodom ovog velikog i značajnog jubileja:Na kraju razgovora Nikola Kovačić, iskoristio je priliku da se zahvali svima koji su došli na proslavu, ali i ostalima:

Bilo je svečano, među gostima bio je i predsednik opštine Zoran Mladenović sa delegacijom iz Slovenije koja je došla u našu opštinu, a pored odlične muzike koja je začinila proslavu, nastupili su i članovi jednog od ovdašnjih KUD-ova.

- Želim da se zahvalim svima koji su nam čestitali ovaj veliki jubilej naše firme, koji su nam odali priznanje za pedeset godina uspešnog rada. Pre svega ljudima koji su prepoznali naše proizvode i koji nam pomažu da budemo prisutni na tržištu kako Srbije, tako i na inostranom. Moram da kažem da i posle pedeset godina naša firma je još uvek u razvoju i to je po meni veliki kvalitet, kazao je na kraju razgovora koji smo napravili za Srbobran.net, Nikola Kovačić.

S.Š.
Foto: Nina


 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.02.28

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama