Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
SNS NEMA VREMENA DA SE BAVI PRAZNIM PRIČAMA


Saopštenje SNS SrbobranSrpska napredna stranka 
Opštinski odbor 
Srbobran

Srpska napredna stranka u Srbobranu saopštava da je nedopustivo i krajnje licemerno da Demokratska stranka i njen glasnogovornik u Srbobranu, politički preletač, Željko Bogojević govore zlonamerno o ljudima koji su pokazali želju i spremnost da doprinosu razvoju Opštine Srbobran.Smatramo da je skandalazno da takav čovek koji je promenio nekoliko političkih stranaka i grupa građana govori o političkom moralu. Podsećamo da je u skoroj prošlosti kao opštinski funkcioner bio veoma primećen kako svakodnevno vodi seosku politku po srbobranskim kafanama, da ne govorimo o njegovom pravljenju ogromnih telefonskih i drugih računa a sve to na teret poreskih obveznika.

Pitamo se, da li se Bogojevićeva frustracija Srpkom naprednom strankom nalazi u njegovoj neostvarenoj želji da bude funkcioner Srpske napredne stranke.
Demokratska stranka u nedostaku programa i ideja još jednom je pokazala, da nema ni kriterijuma u izboru osoba koji ih predstavljaju u javnosti. 

Demokrte u Srbobranu treba da se zapitaju u čijem džepu su završile pare Razvojne banke, gde su vojvođanske kapitalne investicije i šta je sa obećanim razvojem i zapošljavanjem u Vojvodini.

Srpska napredna stranka nema vremena da se bavi praznim pričama već je okrenuta realizaciji projekata i programa za brži i uspešniji razvoj naše opštine i ostvarenje boljeg i kvalitetnijeg života građana.

U Srbobranu
26.02.2016. 

Služba za informisanje 
SNS Srbobran

 

Postavio: 2N dana 2016.02.26   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama