Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
II MESTO NA TURNIRU U BEČEJU!


Oni su budućnost srbobranskog fudbala. Imaju podršku, klub, talenat, želju za uspehom i dobre trenere. Potrebno je samo da nastave putem kojim su pošli...

Lepe vesti stižu nam iz Bečeja gde je odigran turnir u fudbalu za decu rodjenu 2007 godine.Učešće je uzelo deset ekipa medju kojima je bila i ekipa Fk Srbobran.

Nasi dečaci osvojili su drugo mesto na ovom prestižnom turniru.Pored dečaka iz Fk Srbobran učestvovale su i ekipe domaćina Bečeja, zatim Vrbasa, Ade, Bambi Zrenjanin,Siniša Mihajlović, Bački Jarak, Hajduk Čurug i dve ekipe iz Temerina, One Team 1 i One Team 2.

Organizator je podelio ekipe u dve grupe po pet ekipa.Naši dečaci su prvoj u grupi odigrali 0:0 sa finalistom turnira ekipom One Team 1, a zatim su pobedili ekipe Siniša Mihajlović 2:1,  Vrbas 3:0, Hajduk iz Čuruga 2:1.U polufinalu savladana je ekipa Bečeja rezultatom 2:1. Nasi zlatni dečaci zaustavljeni u finalu od ekipe iz Temerina. One Team bio je za nijajnsu bolji i pobedio  rezultatom 1:0.

FK Srbobran ekipu dečaka rodjenih 2007 godine predstavljali su sledeći igrači: Milanović Luka, Maksimov Jovan, Biro Luka, Seleši Donald, Kovačević Aleksandar, Kišucai Luka, Nadj Hunor, Pele Deniel, Kis Balint, Jakovljević Strahinja, Madžgalj Uroš.Treba svakako spomenuti i njihove trenere Mileta Bošnjaka i Bojana Brankova bez kojih sigurno ne bi bilo uspeha.Pored osvojenog drugog mesta dobijenog pehara i medalja jos jedno priznanje stiglo je u Srbobran. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Kovačević igrač FK Srbobran.

Kako smo uspeli da saznamo na tribinama je bilo dosta publike medju kojima je bilo i roditelja iz Srbobrana i članova rukovodstva FK Srbobran koji su došli u Bečej da proprate ovaj dogadjaj i pruže podršku mladim nadama srbobranskog fudbala. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.02.18   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama