Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
STUDENTI DANAS POTPISALI UGOVORE O STIPENDIRANJU


Osamdeset jedan studenat danas je sa opštinom Srbobran potpisao ugovor o stipendiranju.

Ugovor su potpisali sa predsednikom opštine Srbobran koji im se na kratko pre potpisivanja obratio. Između ostalog Mladenović je rekao da opštine svake godine povećava broj studenata koje pomaže i da je to jedan vid uzajamne saradnje.

Prošle godine ovakav ugovor je potpisalo četrdeset osam studenata, a ove osamdeset jedan. Svi oni dobijaće mesečno 5.000 dinara, koliko iznosi opštinska stipendija. Pravo da konkurišu i dobiju stipendiju imali su studenti koji imaju prosečnu ocenu osam i više, kao i brucoši koji su srednju školu završili sa prosekom četiri i više.Čestitke na dosadašnjem uspehu


- Čestitam vam na rezultatima i nadam se da će neko od vas u budućnosti stajati na mom mestu, a moja unučad i neki drugi mladi Srbobranci biti na vašim mestima, rekao je prilikom potpisivanja ugovora Zoran Mladenović, predsednik opštine Srbobran.
Opština Srbobran svim studentima koji redovno upišu godinu, dodeljuje svake godine jednokratnu pomoć - 5.000 dinara, a pomoć se pruža i kroz sportske stipendije, besplatnu školsku opremu, sufinansiranje prevoza i na druge načine.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.02.08

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama