Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
TREBA NAM PRIHVATILIŠTE ZA PSE!


Popisati i čipovati pse, a ako je pas na ulici, odgovornost je na vlasniku, čulo se sinoć na tribini "Ja nisam lutalica, ja sam napušten."

U organizaciji udruženja za zaštitu prava životinja, juče je održana tribina posvećena problemu napuštenih pasa i mačaka. Govorila je Svetlana Đorđin predsednica udruženja "Bak", a posetioci tribine, ljubitelji životinja imali su priliku da vide i nekoliko filmova koji su posvećeni ovoj temi.

Cilj tribine je bio da osvetli problem napuštenih životinja koje žive na ulici i načine rešavanja ovog problema za koja se zalaže ovo udruženje.Zamolili smo Svetlanu da za naše posetioce kaže koliko je zadovoljna postignutim:U kom pravcu će se odvijati aktivnosti oko zbrinjavanja napuštenih životinja u našoj opštini videćemo u narednom periodu, ali svakako problem postoji i nećemo još dugo moći da okrećemo glavu na drugu stranu. da li je strategija koju predlaže "Bak" adekvatno rešenje, ili postoje još neki planovi videćemo, a to najviše zavisi od odluke koju će doneti oni koji nas zastupaju u skupštini. 

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.02.07   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama