Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Društvo
15 TAKMIČARA ZA FESTIVAL "SRBIJA U RITMU EVROPE"


Jučerašnja audicija za decu koja će ove godine predstavljati Srbobran u Čupriji na festivalu "Srbija u ritmu Evrope" iznedrila je njih 15 koji će do juna vežbati svoj nastup za festival...

Stotinjak dece iz svih pet škola sa teritorije naše opštine prijavilo se da pokuša da se kvalifikuje u tim koji će predstavljati našu opštinu, koja po prvi put uzima učešće na velikom dečjem festivalu "Srbija u ritmu Evrope".

U sali nekadašnjeg bioskopa pevalo se i igralo, sa manje i više uspeha, ali činjenica je da imamo talentovanu decu, jer selektor Igor Karadarević odabrao je tim od njih petnaestoro da ove godine učestvuju i predstavljaju Srbobran u Ćupriji, koja je kao prošlogodišnji pobednik, domaćin festivala.Podsetićemo Zoran Mladenović, predsednik opštine Srbobran i Igor Karadarević, izvršni direktor manifestacije "Srbija u ritmu Evrope", krajem prošle godine potpisali su ugovor o saradnji, kojim je opština Srbobran obezbedila učešće na ovom najvećem dečjem festivalu, koji će se ove godine održati u Ćupriji, a prenosiće ga uživo RTS.Juče je bila prilika da saznamo i to da će na ovom festivalu naša deca nastupati i predstavljati Španiju. Naime, ovu zabavnu manifestaciju podržavaju ambasadori velikog broja Evropskih zemalja u Srbiji, tako da će Srbobran biti domaćin ambasadoru Španije. Njegova ekselencija, amasador Španije biće gost naše opštine i pratiti našu decu na ovom festivalu. Ukoliko naša deca pobede, kao nagradu dobijaju priliku da posete Španiju.

Evo ko će nas predstavljati ove godine u Ćupriji i za koga ćemo biti u prilici da glasamo, jer publika koja bude pratila direktan prenos na RTS-u moći će putem SMS-a da glasa za svoje favorite:

r.b

Ime I Prezime

 

1

 

Kristina Pejović

2

 

Nikolija Kojović

3

 

Donatela Bakoš

4

 

Milica Vujmilović

5

 

Veljko Golub

6

 

Aleksandra Šipov

7

 

Gorana Subotić

8

 

Zorica Đisalov

9

 

Milana Buljić

10

 

Tijana Medurić

11

 

Zorana Velicki

12

 

Maša Šeguljev

13

 

Anja Dinić

14

 

Teodora Barna

15

 

Kornelija ForgačOni će narednih nekoliko meseci marljivo raditi i uvežbavati nastup, kako bi nas na dostojan način predstavili na ovom prestižnom dečjem festivalu, koji se osmi put organizuje.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.01.29   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama