Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
MLADENOVIĆ I PAROŠKI ČESTITALI NOVU GODINU


Novogodišnje čestitke građanima opštine Srbobran uputili su predsednik opštine Zoran Mladenović i predsednik skupštine Radivoj Paroški.

Dragi Srbobranci, Turinci, Nadaljčani,

Želim da Vam Nova godina donese zdravlje, sreću i uspeh. U Novu godinu zakoračimo smelo, sa optimizmom i nadom da ćemo ostvariti sve one planove koje smo postavili u godini koju ostavljamo iza nas. Gde god da se nalazite, želim da u Novu godinu uđete sa osmehom na licu, u društvu onih koje najviše volite. Samo ukoliko budemo verovali u sebe, ako uspemo da budemo jedinstveni i budemo znali šta želimo, ubeđen sam da će naša opština, u vremenu koje je ispred nas, biti odlično mesto za život.

Srećna Vam Nova godina dragi sugrađani.

Zoran Mladenović
Predsednik opštine Srbobran
 
Građanima Opštine Srbobran čestitam Novu godinu i želim da je dočekaju u radosti, sreći i veselju,  u krugu najdražih.

 Neka nam nova 2016. godina bude  bolja  i uspešnija nego prethodna,  da nastavimo  da gradimo ono što smo započeli, da unapređujemo sebe i sredinu u kojoj živimo, da budemo bolji i da još više brinemo jedni o drugima. Svi treba da se založimo  da vratimo stari sjaj i ugled građanskog  Srbobrana jer to od nas traže oni koji su ga stvarali ali najviše oni koji dolaze.

Srećna i berićetna, u zdravlju, 2016. godina.

Predsednik  Skupštine opštine Srbobran
Radivoj Paroški 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.12.31   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama