Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Kultura
ZASIJALE ZVEZDICE PUNIM SJAJEM!


Publika gromoglasnim aplauzom nagradila je članove sekcije Doma kulture "Zvezdice" pre dve večeri u sali nekadašnjeg bioskopa...

Sekcija modernog plesa Doma kulture "Zvezdice", pred publikom koja je do poslednjeg mesta ispunila salu nekadašnjeg bioskopa u Srbobranu, održala je novogodišnji koncert "Alisa u potrazi za kućom Deda Mraza".

Alisa je uz pesmu i igru, družeći se sa pahuljicama, žbunom koji govori, klovnovima iz cirkusa, zvezdama koje krase nebo kada padne noć i lutkarom Jovom koji pravi igračke za decu, pronašla kuću Deda Mraza i njegovu porodicu baba Mrazicu i njihove unuke.

Na kraju koncerta Deda Mraz je obradovao decu poklonima, koji su ove devojčice svojim sjajnim nastupom i zaslužile, što svedoči i gromki aplauz publike.

Članice sekcije "Zvezdice" sa koreografom Tatjanom Vujanić, građanima opštine Srbobran čestitaju Božić i žele uspešnu i srećnu Novu godinu.

P.L. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.12.24   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama