SRBOBRAN.net Web Portal


http://www.srbobran.org/news/1/4834/zadovoljan-sam-kako-odmi268-u-radovi/

Verzija za štampu / To ScreenviewZADOVOLJAN SAM KAKO ODMIČU RADOVI


Ovo je danas izjavio Zoran Mladenović prilikom posete Nadalju, odnosno postrojenju za prečišćavanje vode i gradilištu na stadionu , gde se grade tribine...

Predsednik opštine Srbobran, Zoran Mladenović i član Opštinskog veća zadužen za urbanizam, Jovan Tutorov danas su obišli dva gradilišta u Nadalju. Najpre su posetili stadion da se uvere kako odmiče posao na izgradnji tribine za gledaoce, a potom i postrojenje za prečistač vode. 

- Zadovoljni smo kako radovi odmiču. Do kraja nedelje osnovni kostur novih tribina na fudbaskom stadionu jasno će se videti, jer radovi izlaze iz zemlje i biće to na metar visine. Do prolećnog dela prvenstva očekujemo da tribine budu završene, uključujući i ove pešačke staze do tribina, tako da ljubitelji fudbala mogu normalno da uživaju dok gledaju utakmice.Tribine će biti uzdignute, sasvim sam siguran da će obradovati navijače, a to znači stimulans za fudbalere i uživanje za gledaoce, kazao je za naš portal Mladenović i dodao:- Ovde u centru Nadalja, radovi su u završnoj fazi, kako što ste i sami čuli, tako da će pre Nove godine, građani Nadalja biti u prilici da piju vodu sa česme, onako kako je i obećano. Očekivali smo da to bude mnogo ranije, međutim sticaj okolnosti je dozvolio da to bude sada. Smatram da će to biti na opšte zadovoljstvo svih građana i da možemo biti zadovoljni.Naravno sve radove ispratićemo do samog kraja, jer investitor radova je kao što znate opština i stalo nam je da sve bude urađeno onako kako je i planirano. Očekujem da iduće nedelje bude probno puštanje vode, da se isperu cevi i da nakon toga građani nesmetano mogu da koriste vodu iz vodovoda za piće.


Nakon što je od šefa gradilišta dobio informaciju šta se trenutno radi i u kojoj su fazi radovi, Mladenović se našalio:S.Š.


Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4®