Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
SOCIJALISTI SINOĆ OBELEŽILI 25 GODINA POSTOJANJA


Skromno i svečano OO SPS Srbobran, prijemom  novih članova u svoje redove i dodelom zahvalnica najstarijima obeležio je 25 godina postojanja na političkoj sceni. 

U sali nekadašnjeg bioskopa sinoć su se okupili socijalisti, ali i predstavnici gotovo svih političkih stranaka koje deluju na ovdašnjoj političkoj sceni. Obeležen je veliki jubilej - 25 godina postojanja, trenutno vodeće političke stranke na lokalnoj političkoj mapi. Počelo je intoniranjem himne "Bože pravde", a po običaju kada su socijalisti u pitanju, intonirana je i Internacionala, najpoznatija socijalistička pesma.

- Zadovoljstvo je danas biti ovde, jer mnogi od prisutnih, kada smo pravili partiju nisu ni bili rođeni, a mnogi koji su stvarali partiju nalaze se ovde među nama i verujem da delimo iste emocije, kazao je u pozdravnoj reči predsednik OO SPS Srbobran, Zoran Mladenović.Istom prilikom pozdravio je osim članova Socijalističke partije i sve goste iz drugih političkih stranaka i zahvalio im se što su se odazvali na poziv.

dr Babić i Marijana Maraš

Posebno je pozdravio pokrajinske poslanike Boreta Kutića (SNS), dr Živka Nastića (SNS), dr Babića (SPS) i Marijanu Maraš (SPS), republičkog poslanika. 

Dodela članskih karti novim članovima

- Nakon 25 godina čast i zadovoljstvo je biti član Socijalističke partije Srbije.Padali smo, nestajali smo, gazili su nas, dizali smo se, gubili, pobeđivali, to je život, to je iskustvo koje drugi nemaju sve ove godine. Šta će biti na sledećim izborima videćemo, to će reći građani, ali ono što mi znamo je da je mnogo važnije kako će biti u Srbobranu, nego gde ćemo se mi naći. Zbog toga shvatimo politiku kao deo života. Da bi neko pobedio, neko mora da izgubi, a ako bude kao na izborima za Mesne zajednice, mi ćemo sigurno biti deo vlasti. Zvezda je pobedila Real, Partizan je pobedio Az Alkmar, a u Srbobranu će pobediti Socijalistička Partija, kazao je Mladenović i izmamio ogroman aplauz prisutnih.

Zahvalnice najstarijima

Proslavi su, između ostalih prisustvovali Marko Rovčanin i Goran Radić, potpredsednici Pokrajinskog odbora SPS i sekretar Izvršnog odbora u Pokrajinskom odboru SPS, Ivan Đoković, a čestitke su uputili članovi glavnog odbora SPS-a Dejan Backović, Žarko Obradović, Branko Ružić i predsednik SPS, Ivica Dačić. Telegram podrške srbobranskim socijalistima uputio je i Dušan Bajatović predsednik Pokrajinskog odbora SPS.Nakon uručenja članskih karti novim članovima Socijalističke partije i zahvalnica najstarijima, upriličen je skroman koktel, gde se razgovaralo o svemu i svačemu, a najviše o politici...

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.11.29   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama