Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
КО ЈЕ ПОЛОМИО ЗАСТАВУ?!


СНС се огласио саопштењем:

Српска напредна странка позива надлежне органе да утврде ко је поломио заставу Демократске странке испред њених страначких просторија у Србобрану и апелује на надлежне да преиспитају целокупан догађај како би се утврдила истина а пoчиниоци одговарали.

Такође подсећамо да је Општинском одбору СНС Србобран два пута паљена табла на страначким просторијама али да ни поред тога нисмо излазили са именима нити оптужбама без икаквих доказа. СНС Србобран се потпуно ограђује од оваквог начина деловања за шта је без икаквог разлога оптужена од стране истих оних који су Војводину потпуно упропастили што се може видети на примеру Развојне банке Војводине и Фонда за капитална улагања.

Од кога иду овакве оптужбе јасно је са обзиром да је и сам председник ДС Бојан Пајтић измишљао афере о наводном позиву на његову смрт за шта се испоставило да је дело координисане акције ДС и њених активиста. Сетимо се само још једне измишљене афере о наводном прислушкивању Бојана Пајтића. Све то говори да се политика коју води Бојан Пајтић и функционери ДС па самим тим и ОО ДС у Србобрану, заснива искључиво на нападима на СНС.

Саопштења ДС још један су доказ да ова политичка организација нема никакав програм нити идеју коју би спровели у дело и показали грађанима општине Србобран шта је заправо њихова политика осим учесталих напада на СНС. Општински одбор СНС обавештава грађане да се неће ,,спуштати у блато“ и улазити у расправу са онима који нису вредни нити достојни СНС имајући у виду шта је до сада резултат њиховог рада.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.10.27

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama