Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
USPEŠAN ODBOJKAŠKI VIKEND


Prva seniorska ekipa "Elan Volley" dočekala favorizovani tim "CVS" iz Sombora i savladali protivnike sigurnim rezultatom 3:0

Predhodnog vikenda odbojkašice prve i druge ekipe Elan Volley-a su odigrale dve prvenstvene utakmice.

U subotu u hali Zmaj Jovine škole odbojkašice Elan Volley 2 u okviru drugog kola druge vojvođanske lige dočekale su ekipu OK Blok Aut iz Temerina i nakon neizvesne utakmice uspele da zabeleže pobedu od 3-2. Meč je protekao u žestokoj borbi obe ekipe gde su naše devojke povele sa 1 - 0 u setovima da bi kasnije gošće preokrenule rezultat na 1 - 2. Nakon toga igračice Elana su preuzele stvar u svoje ruke i meč rešile u svoju korist 3 - 2.Ovo je bila lepa uvertira i najava još važnijeg događaja, utakmice u okviru prve vojvođanske lige gde je prva seniorska ekipa Elana dočekala favorizovani tim CVS iz Sombora.

Već od samog starta utakmice videlo se da su naše devojke izuzetno motivisane. Napadačkim servisom i borbenom igrom u polju uspele su da iznenade protivnika koji nije mogao da se oporavi do kraja pa su naše devojke ubedljivo savladale protivnika sa 3 - 0 po setovima (25:7, 25:16, 25:14). Tokom cele utakmice videlo se da su odbojkašice Elana igrale motivisanije i da je kompletna ekipa disala kao jedan što je na kraju i dalo rezultat.

U narednom kolu druga ekipa Elan Volley-a dočekuje gošće iz Novog Bečeja ekipu Jedinstva, a prvi seniorski tim putuje u Bačku Palanku na meč sa ekipom OK Panonija.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.10.27   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama