Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
TREĆI U SVETU!


Iz Španije sa Svetskog prvenstva vratili se Marko i Rajče sa trofejima za osvojeno treće mesto. Veliki uspeh srpskih šarandžija...

Radoslav Mudrinski i Marko Josić, kao članovi reprezentacije Srbije juče su se vratili iz Španije. Na upravo završenom Svetskom prvenstvu u šaranskom pecanju reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto iza prvoplasirane ekipe Engleske i drugoplasirane Hrvatske. 

Ovaj izuzetan uspeh ostvarili su na zadovoljstvo svih zaljubljenika u sportski ribolov i na najbolji mogući način promovisali kako Srbiju, tako i rodni Srbobran. Srbobran.net  je uspeh naših sportskih ribolovaca pratio na svom tviter nalogu i među prvima izvestio o velikom uspehu reprezentacije Srbije.

Jutros u svom kabinetu, Radoslava Mudrinskog i Marka Josića, primio je Zoran Mladenović predsednik opštine Srbobran i izrazio najiskrenije čestitke na postignutom uspehu, a na svom facebook profilu, Rajče je objavio fotografiju sa prijema i napisao:- Hvala Zoki na podršci i na ukazanom poverenju !!!Najveću ribu na prvenstvu, ove godine upecao je Radoslav Mudrinski, a šaran koga je izvadio na samom kraju takmičenja bio je težak 25. 25 kg.Sledeće Svetsko prvenstvo održava se u Francuskoj. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.10.15

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama