Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
UDICOM PROTIV DROGE!


U subotu održano takmičenje za osnovne škole u pecanju u organizaciji Mesne zajednice Srbobran (ispred komisije za sport u MZ predsednik Nikola Filipović) i ribolovačkog udruženja Šaran...

Ovo takmičenje učenika osnovnih škola održano je u sklopu akcije pod nazivom " Udicom protiv droge" . Ukupno se odazvalo 64 osnovca, dve osnovne škole u Srbobranu i iz škole u Turiji.

Takmičenje je počelo okupljanjem u 08:00, gde se posle doručka pristupilo izvlačenju brojeva za pozicije.

Formirane su dve grupe takmičara: od prvog do četvrtog razreda i druga grupa od petog do osmog razreda. Pecalo se od 09.00 do 12.00 h. nakon čega je usledilo merenje ulova, proglašenje pobednika, dodela medalja i pehara. 
Plasman od prvog do četvrtog razreda       

1. Teodora Jojkić (V. K.)  - 1000 grama
2. Dejan Marčok  (J.J Zmaj) - 930 grama
3. Luka Biro  (J.J.Zmaj) - 830 grama
 
Plasman od 5-og do 8-og razreda        

1. Atila Mag (J.J.Zmaj)        - 2390  grama
2. Milos Nićin (J.J. Zmaj)    - 2210 grama
3. Nikola Kulčar (J.J.Zmaj) - 1530 grama
 
U ukupnom plasmanu po školama          

1. OŠ Jovan Jovanović Zmaj
2. OŠ Vuk Karadžić
3. OŠ Petar Drapšin

 
- Takmičenje je proteklo u dobrom raspoloženju i zabavi, što je bilo i najbitnije. Vreme nas je poslužilo a bilo je odličan odziv osnovaca. Tu se i vidi koliko je popularan ribolov kod nas. Ispred MZ Srbobran bih se zahvalio udruženju Šaran, svim njihovim članovima koji su bili u samoj organizaciji ovog tamičenja. Mnogo su doprineli i bili oslonac oko same organizacije. Hvala i predsedniku opštine gosp. Mladenoviću koji nam pružio maksimalnu podršku i pomoć da sve protekne kako smo i planirali. Pozdrav za sve učesnike do proleća, kad se nadamo da ćemo premašiti brojku od 100 osnovaca na takmičenju, kazao je Nikola Filipović, nakon proglašenja najuspešnijih.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.10.15

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama