Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
KOŠARKAŠI IZLAZE NA TEREN U SUBOTU!


Trećeg oktobra, u subotu počinje prvenstvo za naše košarkaše. Petu godinu zaredom igraju u muškoj Regionalnoj ligi grupa Sever. Prošlu sezonu završili su na trećem mestu tabele, a ove godine kre

Trener Kecojević, koji je u košarkaškom sportu , na trenerskoj stolici 41.godine i vodio je uspešno u karijeri niz domaćih i inostranih ekipa, ove godine neće imati lak zadatak. Ekipa sa kojom nastupa je znatno podmlađena u odnsu na prošlogodišnji tim, pa su stoga i očekivanja manja.

- Imamo 15 mladih igrača, među kojima je i naša zvezda, prvak sveta u basketu tri na tri, Marko Ždero, koji će predvoditi naš tim sedmu sezonu zaredom. Trenirali smo dosta, svakodnevno, ali prve ozbiljnije rezultate tog rada očekujemo tek u drugom delu prvenstva. Ovo je mlad tim, koji vredno radi, ali pravi takmičarski rezultati očekuju se od njih tek u drugom delu takmičenja, kazao je za naš portal Jovan Tutorov, predsednik KK Akademik.

U prvom kolu, u Srbobran dolazi, u subotu KK Kris Kros iz Pančeva. Utakmica počinje u 19.h i očekuje se podrška mladom timu Akademika sa tribina. Biće im svakako potrebna i značajan faktor za samopouzdanje.

Ove sezone pred tim su stavljeni manji zahtevi neko porošle sezone, tako da se na kraju prvensva očekuje plasman u sredini tabele. Pored seniorskog tima ove godine pod zastavom Akademika takmičiće se još tri selekcije mlađih košarkaša.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.10.15

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama