Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
ONI SU I DALJE NA KROVU SVETA!


Srpski košarkaši, osvajači su turnira svetske masters serije u basketu “3 na 3", održanog u Rio de Žaneiru

Srpski košarkaši, njih četvorica, od kojih su trojica igrači Akademika, Dušan Domović Bulut, Marko Ždero i Marko Tomić, osvajači su turnira svetske masters serije u basketu “3 na 3", održanog u Rio de Žaneiru.

Ekipa Novi Sad Al Vada slavila je u finalu nad domaćom ekipom Santos 21:15, a najbolji potez na meču izveo je Dušan Domović Bulut, koji je inače proglašen za najkorisnijeg igrača turnira.

Ovo je pogodak kojim je Bulut osvojio titulu najlepšeg poteza turnira:


A ovo je  final highlights utakmice u kojoj su naši košarkaši osvojili titulu najboljeg na turniru u Riju:- Da bi igrao basket na višem nivou moraš da gajiš all-round način igre, sve mane treba da budu popravljene jer je veliki prostor i dosta slobode u igri, pa se mane lako uoče i koriste. Dribling je sastavni deo basketa gde se dosta igra 1 na 1 u izolaciji, za razliku od košarke u kojoj se taj element igre često zaboravlja, izjavio je skoro u jednom intervju-u Dušan Bulut. Pogledajte zanimlljiv dokumentarac koji je napravila produkcija "Vice" o momcima iz Novog Sada, koji su osvojili svet svojom igrom 3 na 3. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.10.15

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama