Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
SMENA NA ČELU "LIGAŠA"!


Na izbornoj skupštini opštinske organizacije LSV Srbobran izabrano je novo rukovodstvo OO LSV Srbobran. Za predsednika opštinske organizacije LSV izabran je Marko Lutkić a za potpredsednika Aleksandar Jojkić.

Za sekretarku OO LSV Srbobran izabrana je Elizabeta Mavrenski.

Prisutnim delegatima obratio se novoizabrani predsednik OO LSV Srbobran, Marko Lutkić:

-Velika je čast ali i velika odgovornost predvoditi ovakav tim ljudi. Liga socijademokrata Vojvodine ove godine obeležava četvrt veka postojanja i rada i ponosno možemo istaći da smo i danas okupljeni oko ideje na kojoj je LSV nastala. Svojim delovanjem dokazali smo da je postojanje LSV u svakoj sredini u Vojvodini neophodno jer niko naše probleme ne razume bolje od nas samih. Očekujem da svi kao jedan nastupamo u peridu koji je pred nama i siguran sam da uspeh neće izostati.

Zatim se obratio Aleksandar Jojkić, novoizabrani potpredsednik OO LSV Srbobran:

-Opštinski odbor LSV Srbobran pokazao je veliku hrabrost izabravši novog predsednika u godini pred izbore. Hrabrost smo pokazali i u više navrata prilikom donošenja odluka na organima opštine kada smo svoj stav zauzimali u korist ove sredine i njenih građana, a ne nekih takozvanih viših interesa. Značaj delovanja LSV kako u opštini Srbobran tako i u Autonomnoj pokrajini Vojvodini ogleda se u činjenici da je ogromna količina sredstava koja je u našu opštinu došla, stigla upravo od Vlade APV što se za republičku Vladu ne može reći.

U prethodnom periodu održane su i izborne skupštine mesnih organizacija LSV. Za predsednika MO LSV Srbobran izabran je Predrag Mavrenski dok je za potpredsednicu MO LSV Srbobran izabrana Svetlana Kaćanski. Za predsednika MO LSV Turija izabran je Aleksandar Jojkić a za potpredsednika izabran je Miodrag Đisalov. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.09.29

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama