Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Kultura
UMETNOST I INKLUZIJA


Projekat, koji je podržao NIS, pod nazivom „Umetnost i inkluzija” realizovan je u ponedeljak na Katai salašu u Malom Iđošu.

Dan je posvećen umetničkom izražavanju članova udruženja umetnika „Art” i njihovoj pomoći  drugim učesnicima iz Udruženja za pomoć MNRO „Biser”, udruženju hranitelja „Lepši snovi”, Udruženju Roma” 8. april” i drugoj deci, učesnicima ovogodišnjeg eko-kampa.

Tema jednodnevnog kampa  ove godine je bila hrana, a deca su oslikavala razne drvene predmete, tanjire, varjače, viljuške... Ovo je jednodnevni kamp koji četvrtu godinu zaredom organizuju "Art" i "Biser", a ove godine priključio im se i Dom kulture, tako da će radovi nastali tokom kolonije biti izloženi u Domu kulture.

- Značaj ovog druženja jeste inkluzija, zajednički rad i druženje ljudi iz raznih udruženja sa različitim sposobnostima, ali sa istim ciljem – zajedništvo i međusobno upoznavanje.  Očekivani rezultat je da više nemamo predrasuda i da zajednica u kojoj svi živimo i dalje uspešno funkcioniše, rekla je za naš portal Slavka Popić, predsednica udruženja „Biser”.
 


L.P. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.09.29

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama