Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Kultura
ODRŽAN PRVI SRBOBRANSKI SRCEM FEST


Kako je bilo, možda se najbolje vidi na fotofrafijama Dejana Krstića, a nekoliko reči o prvoj večeri napisao je na svojoj fb strani Dalibor Stanojević. Evo šta on kaže:

Zahvaljujući ekipi okupljenoj oko SRbobranskog CEntra Mladih koja je osmislila i, evo, uspešno realizuje "Srcem Fest" sinoć se stvarno desila lepa stvar. Osetila se pozitivna energija. Zato se nadamo da će "Srcem Fest" postati još jedan od srbobranskih brendova. Toliko o organizacionom delu. Red je pomenuti i nas, "umetničke duše" . Prvi su nastupili bluzeri "Dog Party" (Daki Šeguljev i Ivica Šajin, gitarski dream-team uz Marusovu podršku) a potom petočlana, ako smem da kažem ad-hoc, ekipica kojoj nažalost ne znam ime (?) ali mogu pobrojati članove: Bojan Sepa, Rajko Blagojević, Gál Edwin na saxu i drugi. Oni su u fazonu, recimo, "Something got me started" i to fino rade. Devojka im je na mestu frontmena što je, u svakom slučaju, lepo. Možda bi trebalo ustanoviti izraz "frontwoman" ili "frontgirl"? Posle njih smo i mi pružili svoj skroman doprinos a dobar vetar u leđa dala nam je mlada dama po imenu Ana.

Veče su zatvorili furiozni, u najboljem smislu te reči, Pop Shot (od recimo "Sex on fire" Kings of Leon do RHCP standarda "Give it away" i tako dalje, sve na "ženski način"). I tako...Čekaćemo drugu, sličnu priliku za "škljocanje". Naposletku, treba reći da se za turbo-sound pobrinuo Attila Tóth i njegova ekipa. Naš Đole je pružao logističku podršku sa mesta rukovaoca trafo-stanice .

U subotu su nastupači DJ's - Space Motion, Spear, Wux, Dead Fish (Zeljko Ninic) i Rec*... 

Preko 100 fotografija nalazi se u galeriji koju možete pogledati ovde.
 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.09.29

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama