Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
VEČERAS FINALE!


Turnir u tenisu koji je trajao predhodnih nekoliko dana, večeras se završava. Finale u 19.00h

U organizaciji Srbobranskog centra mladih i Centra za sport i turizam, drugu godinu za redom organizovan je teniski turnir "Srbobran Open". Gotovo četrdeset takmičara prijavilo se u želji da se takmiči i pokuša da osvoji što bolji plasman. Mečevi su svakodnevno igrani od 23.08. na dva teniska terena. Ipak, finale je rezervisano za samo dvojicu najboljih. Ove godine to su Ivan Šeguljev - Gulenc i Kristijan Sliva.

Ovo je poziv svim ljubiteljima tenisa da dođu večeras na teren iza sportske hale i sa tribina podrže aplauzima i nagrade ovogodišnje finaliste na turniru "Srbobran Open 2015".

Posebnu draž večerašnjem meču daje činjenica da će svoje tenisko znanje odmeriti najstariji i najmlađi učlesnik. Da li će pobediti iskustvo, ili mladalački zanos videćemo.

Sinoć na tribinama... foto:Srcem

Polufinalni mečevi odigrani su sinoć. Šeguljev je bio bolji od Vukašina Lazića, a Sliva je u neizvesnom meču pobedio protiv Miloša Popova.

S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.08.28   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama