Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Sport
ŽELIMO DA AFIRMIŠEMO MLADE FUDBALERE


Pripreme za novu sezonu počele, igrački pogon FK Srbobran još se formira, trenira 22 igrača...

"Naša želja je da ostvarimo rezultat koji će najmanje biti u rangu prošlosezonskog, dakle da budemo u gornjem delu tabele", čuli smo iz uprave FK Srbobran, koji je započeo pripreme pred novu fudbalsku sezonu.

Na početku priprema okupilo se 22 igrača, a među njima su i tri mlada fudbalera koji su se iz omladinskog pogona priključili prvom timu.  To su Stanaćev, Krstić i Stoki. Velikih oscilacija u igračkom kadru nema, tako da jje ekipa pred početak sezone kompaktna i igrači, ali i trener Knežević znaju šta ko može da pruži na terenu i koliko može da doprinese što boljim rezultatima.

Saznajemo, došlo do smene na čelu pionirske i kadetske selekcije. Trener više nije Miladin Srdić, a umesto njega kormilo je preuzeo dugogodišnji fudbaler "Elana", a potom i FK Srbobran, Dušan Jolić. On ima već iskustva u radu sa mladim fudbalerima, tako da su očekivanja usmerena na podizanje kvaliteta rada u pionirskoj i oladinskoj školi fudbala kluba iz Šumice. Prvu prozivku Jolić je zakazao za sedmi avgust.

S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.07.30   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama