Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
?TETA PREKO 10.000 EVRA!


Policija traga za počiniocima vandalskog čina, koji je uništio višegodišnji trud i rad porodice Bergel...

Zvuči neverovatno, ali neko je da bi naneo štetu, po svemu sudeći iz čiste pakosti, radio gotovo celu noć. Na imanju porodice Bergel uništena su stabla voća, čokoti vinove loze i preko jutro soje. Salaš Lacike Bergela nalazi se na bečejskom putu. Od 2007.godine uređuju ga, posadili su sadnice voća, podigli vinograd, a na površini od oko 6 jutara posejali su soju ove sezone.

Prošlog petka, pre desetak dana primetili su on i njegova supruga Aranka da se nešto čudno dešava i da je lišće na nekim stablima voća počelo da uti.Potom i čokoti vinove loze.
Po njegovim rečima sada je očigledno da je neko ušao u njihovo imanje i najverovatnije totalom uništio oko 250 stabala voća u punom rodu. Stabla su inače stara oko osam godina, osamdeset čokota vinove loze, ukrasno bilje i oko jutro ipo soje u blizini salaša.Policija je o svemu obaveštena i kako saznajemo traga za počiniocima ovog vandalskog čina. Bergel tvrdi da se po tragovima koji su vidljivi u soji, očito radi o grupi ljudi koji su ručnim prskalicama uništili višegodišnji trud ove srbobranske porodice.Evo šta je za naš portal kazao Laslo Bergel:Lacika Bergel je bio, u periodu 2008 - 2012.god. predsednik Skupštine opštine Srbobran, a njegova supruga Aranka zaposlena je u školi i predsednica je OO Saveza Vojvođanskih Mađara.

Ko je i zašto uništio ovogodišnji rod na salašu Bergelovih utvrdiće policijska istraga.

S.Š.
Tonski zapis: L.P.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.06.15   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama