Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Kultura
"ULTIMAT TALENAT"


U organizaciji Doma kulture Srbobran je u sredu 29. aprila u sali malog pozorišta prikazana predstava "Teatar poezije treći deo – Ultimat talenat".

 


Nakon uspešnih  pozorišnih predstava "Teatar poezije prvi deo" i "Teatar poezije drugi deo" bazirane na poeziji iz školskog programa za prvi i drugi razred gimnazija i srednjih škola, "Šmiranti"! su pripremili  nastavak projekta pod nazivom "Teatar poezije, treći deo – Ultimat talenat", koji je baziran na školskom poetskom gradivu za treći razred gimnazija i srednjih škola.Ova neprofitna organizacija iz Novog Sada uspela je današnjom predstavom da zadrži pažnju naših srednjoškolaca.Evo šta je za naš portal rekao Boško Petrov, jedan od glumaca u predstavi i predsednik udruženja "Šmiranti" iz Novog Sada:

Ultimat talenat“ je predstava koju je režirao Bogdan Janković, a u kojoj pored Boška Petrova igraju Sunčica Milanović, Milan Novaković i Dragana Dangubić.

L.P.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2015.04.29

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama