Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Kultura
SRBOBRANSKI UMETNICI SE PREDSTAVILI U PRESTONICI!


Kolektivna izložba umetnika iz Srbobrana u galeriji ART u Beogradu privukla pažnju likovne publike...

U galeriji Art Centra (Čumićevo sokače 2). prikazani su likovni radovi 17 članova Udruženja Art iz Srbobrana.

- Naši umetnici oduševljeni su što su dobili priliku da izlažu, kako bi se reklo u žargonu, u samom epicentru prestonice, kazao je za naš sajt Ištvan Fusko, jedan od izlagača i predsednik likovnog udruženja iz Srbobrana.

Otvaranju izložbe, pored umetnika, izlagača, prisustvovali su predstavnici Doma kulture Srbobran. Svojim prisustvom otvaranje su uveličali glumac Milenko Pavlov i braća Teofilovic.Direktor Art Centra Darko Čonkić je nadahnutim, smirenim govorom pozdravio sve goste i poželeo da se ovo druženje nastavi tradicionalno na relaciji Srbobran - Beograd, a na gostoprimstvu domaćinima zahvalili su se Božana Stoković, iz Doma kulture Srbobran i Ištvan Fusko, predsednik udruženja likovnih umetnika "ART".

Dušica Krajinović sa braćom Teofilović

- Svako čije je ime na ovom predivnom i interesantnom katalogu, to treba da iskoristi kao adut u daljoj karijeri, uz reči zahvalnosti domaćinu, prilikom otvaranja rekao je Ištvan Fusko.Otvaranje izložbe začinio je glumac Milenko Pavlov, prijatelj srbobranske pozorišne publike, kratkim, predivnim monologom u svom stilu, koji su pratile salve smeha.

S.N.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.04.16   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama